Почетна » УЧЕНИЦИ » Професионална оријентација

Професионална оријентација

САЈАМ СРЕДЊИХ СТРУЧНИХ И УМЕТНИЧКИХ ШКОЛА 2016. 

29. И 30. МАРТА 2016. ОД 10:00 ДО 16:00.

ДОМ ОМЛАДИНЕ БЕОГРАДА

Организатори: Секретаријат за образовање и дечију заштиту, градска филијала Националне службе за запошљавање, Привредна комора Србије (ПКС) и Дом омладине Београда.

Овогодишњи дводневни Сајам средњих стручних и уметничких школа биће одржан у Дому омладине Београда, под слоганом „По својој мери школу изабери“, 29. и 30. марта, од 10 до 16 сати. (за више информација кликните на слику)


03.03.2016. У оквиру професионалног информисања, ученици седмог и осмог разреда присуствовали су јавном часу који су организовали представници Војске Србије и Војне гимназије. Јавни час је одржану у Дому ваздухопловства у Земуну.

Ученици су имали прилике да се упознају са условима уписа у Војну гимназију, Средњу стручну војну школу, како постати војни пилот, шта ради јединица за противваздухопловну одбрану и друго. У школској 2016/2017. години Војна гимназија ће примити 120 кандидата мушког и женског пола и 60 кандидата  у  Средњу стручну војну школу. Детаљније се можете упознати на сајту Војне гимназије http://www.gimnazija.mod.gov.rs.