Почетна » Актуелно » Сајам образовања

Сајам образовања

Наша школа представила се на Сајму образовања у недељу, 23. 10. 2023. године. Са посетиоцима смо поделили примере добре праксе из учионице и како ми у „Милетићу” уз осмех и труд постижемо сјајне резултате.
Наши малени прваци из I/2 одељења и њихова учитељица Ана Грабовац показали су саобраћајна правила и како се треба понашати у саобраћају.
Учитељ Ђорђе Матић и одељење III/3 објаснили су како у настави српског језика користе апликацију Plickers и показали су одлично знање из врсте речи. 
Да се гардероба може правити од рециклираног материјала показало нам је одељење IV/4 са учитељицом Мирјаном Лопичић који су цео процес стварања гардеробе представили на презентацији, а своје креације на модној ревији. 
Математика није страшна, то знају сви, а нарочито ученици VI/1 и VI/4 који су са наставницом Милијаном Ковачевић представили журку целих бројева.
Одељење VI/1и њихова наставница Драгана Перишић пропутовали су свет уз помоћ индукционог глобуса на коме су демонстрирали како се одређују географска ширина и дужина.
Поносни смо на чињеницу да смо због наших изузетних резултата били део Сајма образовања, који се ове године одржава под слоганом “Учинимо свет бољим”.
Захваљујемо се деци и родитељима на подршци приликом нашег учешћа на овогодишњем Сајму.