Почетна » Актуелно » Конференција „Препознавање и превенција злостављања деце“

Конференција „Препознавање и превенција злостављања деце“

У организацији Европске агенције за форензику и Основне школе ”Светозар Милетић” у великој сали Градске општине Земун, 26. јануара је одржана Конференција ”Препознавање знакова и превенција злостављања деце”.

Том приликом представницима школских одбора и стручних служби земунских основних школа представљени су резултати обуке која је реализована у оквиру истоименог међународног пројекта, чији je координатор Педагошки факултет Универзитета у Љубљани, а копартнери Европска агенција за форензику из Београда, Основна школа ”Светозар Милетић” из Земуна, организација ”Храбри телефон” из Загреба и вртић из Дрниша.

Конференцији су присуствовали председник Скупштине Градске општине Земун и члан локалног Савета за безбедност Мирослав Гајић и секретар Скупштине Градске општине Земун и председник Савета за безбедност Градске општине Земун Марко Јанковић, директор Земунске гимназије и лауреат овогодишње Светосавске награде Милош Бјелановић, директор ЈП ”Пинки” др Станислав Глумац, оснивач Европске агенције за форензику доцент др Драган Мијовић, директорка  ОШ ”Светозар Милетић” Гордана Срећковић, директори земунских основних школа, васпитачи, учитељи и наставницима, педагози и психолози.

Детаљније можете прочитати на кликом на линк ОВДЕ